Treci la conţinutul principal »

Detectorcameremicrofoane.ro detectoare ANTISPIONAJ pentru depistare camere si microfoane !

Cosul este gol .

Detector Protect 1205

LIVRARE IMEDIATA !!!

1.450,00 RON
COD Produs : 193protect 1205DCM

Echipamente ANTISPIONAJ

Testeaza acum pix  detector Protect 1205  6ghz  .Portabil ,Ideal pentru detectarea discreta a camerelor si microfoanelor  spy . Cel mai bun pret garantat. PROMOTIE ! Vezi PRET  ACUM !!!

Detector Protect 1205

Micşorează
Măreşte

Foto Produs

Livrare imediata pentru produsele de la DetectorCamereMicrofoane.ro

Detector microfoane si camere - Pen Detect 1205

Detector portabil de microfoane si camere ascunse ascuns intr-un pix Pen Detect 1205 . Super portabil , va anunta discret daca sunteti filmat si inregistrat .

Pen Detect 1205 este un aparat cu ajutorul caruia se pot detecta anumite dispozitive prin care se incearca scurgeri de informatii, cum ar fi: microfoane wireless, microfoane GSM, camere wireless, telefoane mobile si oricare alte tipuri de dispozitive care emit un semnal cu frecventa cuprinsa intre 50MHz si 6 GHz. ( nu detecteaza reportofoane si camere cu memorie interna )


Pen Detect 1205 este proiectat sub forma unui pix, care, de exemplu, poate fi pozitionat in buzunar, astfel incat sa fie folosit in orice situatie, loc si moment.
Pen Detect 1205 poate detecta si dispozitivele care bruiaza semnalul telefoanelor mobile.


Aparatul detecteaza semnalele radio, chiar si pe cele digitale (GSM/DECT), semnalizand fara sunet, numai prin LED-uri indicatoare, situate lateral. Atunci cand nivelul de emisie radio este foarte ridicat, semnalizeaza prin LED-ul situat in capatul detectorului, fara a fi nevoie sa-l scoateti din buzunar. Este foarte util in anumite situatii, ca de exemplu, in timpul unor discutii de afaceri intr-un birou strain.

Specificatii tehnice Detector microfoane si camere - Pen Detect 1205:

- Frecventa de detectie: 50-6000 MHz
- Alimentarea: 1xAAA
- Indicator: LED
- Puterea de consum: 50mAh
- Timp de functionare continua: 8ore

Garantie 2 ani .

Productie SUA .

 

Gama completa de detectoare antispionaj pe DetectorCamereMicrofoane.ro